Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Nostalgic-Art

Som sveriges största återförsäljare av Nostalgic Art har vi massvis av unik retroinredning. Magasin 11 älskar retro & inredning man blir glad av i underbar retrostil. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Genre

Älskar du retro och vintage? Då är produterna från Nostalgic- Art något dig då de bygger bron mellan tradition och modern anda.

Tillverkning av retroprodukter

Tillverkningen av retroinspirerade skyltar, flingburkar etc har en lång tradition, under de senaste 20 åren har marknaden förändrats mycket och blivit vad den är idag. Produkterna har varumärkeshistoria och personifierar tradition, kvalitet och livslängd. De vackra motiven produkterna bär upp är bland annat populära märken, roliga citat som är retro, trendiga och stilrena. Eftersom motivän är så olika tilltalar de en bred målgrupp. Från ung till retro :) Det är just därför det är så populärt med just dessa produkter.

Vilka är retrosmärket Nostalgic Art

Nostalgic-Art är ett modernt och dynamiskt tradionellt företak från Tyskland, Berlin. De designar, producerar och distribuerar reklamartiklar och trendiga artiklar som används för både present- och merchandisingprodukter. De har prisvärda, tidlösa och hållbara produkter som gynnar miljön i det långa loppet.

Hållbarhet och ansvarsområden hos Nostalgic Art

På Nostalgic-Art är de övertygande om att hållbart agerande är en viktig förutsättning för långsiktig företagsframgång. Denna kvalitetsstandard finns inom alla entrepenörsområden. I produktionen uppmärksammar de största möjliga miljömässiga, sociala kompatibilitet och deltar i program som klimatskydd. För deras medarbetande strävar de alltid efter att kontinuerligt förbättra arbetsvillkoren och därmed kvaliteten på arbetet genom flexibla anställningsmodeller. 2010 utseddes Nostalgic-Art till det mest familjevänliga företaget i Berlin och de är medvetna om sitt sociala ansvar och stödjer regelbundet välgörenhetsprojekt.

Välkommen att handla retroburkar & retroskyltar hos oss!

Vi vill också att det skall vara av hög kvalité, hållbart gärna utan plast, så det håller genom tid. En av våra favoritleverantörer är de tyska Nostalgic-Art. Vi har stora delar av sortimentet för omgående leverans. Välkommen att inspireras, hitta den där skylten eller muggen som gör din dag lite roligare eller varför itne den perfekta presenten? Hos Nostalgic-Art hittar du kaffemuggar, emaljmuggar, plåtskyltar, plåtburkar med mycket mera! 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen