Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Passalacqua Espresso

Här är alla våra kaffeblandningar från Passalacqua för dig, perfekt kalibrerade för att möta dina smaker och erbjuda dig en unik upplevelse varje gång. Detta är vår absolut populäraste espressoböna som vi rekommenderar varmt!

Läs mer
Stäng

Passalacqua espressobönor

Passalacqua rostar sitt kaffe enligt tradition, kaffet är gjort med kärlek i Neapel. Ett kvalitetskaffe är deras dagliga mission- ständigt på jakt efter det bästa kaffet i världen samtidigt som de skickligt blandar de olika ursprungen och rostar dem noggrant för att ge dig en unik smak och arom.

Vår populäraste espressoböna

Genom de drygt 20 år (sedan år 2000) som vi haft butiken har vi sålt espressobönor från Passalacqua bland många andra. I alla år är Passalacqua Mehari den epsressobönan som sålt mest. Vi brukar säga att han man en gång börjat med Mehari espressobönorna så kan man inte sluta. Kanske vill man variera sig med ett annat märke ibland, kanske med Passalacqua Cremador eller Passalacqua Harem som är en lite lyxigare böna från Passalacqua. Men.. man går alltid tillbaka till Meharin. Denna variant Passalacqua är chokladig, kryddig och passar perfekt till espresso såväl som till mjölkbaserade kaffedrinkar som caffee Latte med flera. Har du inte provat? Gör det!

 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen