Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Pr Home

PR Home har lampor i tidlös design och hållbara armaturer! Skapa en tidlös och härlig känsla med rätt ljus och lampor som genom vårt breda sortiment ljusslingor och golv o & taklampor i tidlös industriell stil.

Läs mer
Stäng

Vilka är PR Home?

Pr home är ett svenskt företag som grundades 1983. Pr Home har en stark uttalad målsättning att skapa ett väl genomtänkt sortiment som fokuserar på bild och ram. De har samarbetat med många kända konstnärer genom åren. Idag ligger tyngdpunkten på hembelysning, lampskärmar och lampor. Belysning som både fyller sin funktion samtidigt som den är vacker och spännande att titta på. Detta stämmer väl in på Magasin 11´s filosofi med hållbar inredning man blir glad av och är därför en självklar del i vårt sortiment.

Passionen brinner för belysning och hållbart tänk

PR Homes passion är hembelysning och kombinerar detta med hållbarhetstänk. De jobbar dagligen med att minimera miljöpåverkan i alla deras led. Liksom vi, anser de att hållbar design som håller länge är viktigt och på så sätt minimeras miljöpåverkan negativt. Vi älskar att arbeta med varumärken som är likasinnade som oss och de jobbar även med att återanvända sitt förpackningsmaterial. Även metallerna PR Home använder sig av i deras produkter är till största del återvunnet. De anser att när de väljer material, färg, mönster och detaljer är det som de kan göra de avgörande, att produkterna blir tidlöst och hållbart. Detta är självklart en utmaning, men de är både duktiga på att hitta nya hållbara material och designa snygga och hållbara produkter.

Vad ingår i vårt sortiment från Pr Home?

Här på Magasin11 erbjuds ett brett sortiment av detta underbara varumärke. Led lampor från PR Home i olika storlekar, former och egenskaper, takupphänge med sladd, lampsladd, dimmers, grenuttag, kontakter, lampskärm, taklampor, vägglampor och ljusslingor

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen