Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Rocket Espresso

Rocket Espresso bygger professionella espressomaskiner, kvarnar och tillbehör för hemmabruk. Om du är intresserad av espressomaskin är Magasin 11 butiken för dig. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Varför säljer vi Rocket Espresso espressomaskiner

Vi startade år 2000 för att från början bli ett kafé men blev istället en kaffebutik. På den tiden hade vi espressokurser i hantverket, latteart kurser i vår fysiska butik dag som kvällstid. Då var vi första butiken med Isomac espressomaskiner men har utvecklats med branchen och alltid sålt de maskiner vi tyckt håller bäst kvalité för pengarna. Vi vet att det är många frågor vid köp av espressomaskin och har svar på det mesta. Ring oss för personlig hjälp, tel: 031-134424. / Kaffekarin

Varsågod vi bjuder även på vår kaffeguide som hjälper dig bli expert på espressohantverket, tips kaffemeny och smakguide med mera.

Om Rocket Espresso

Rocket Espresso producerar de allra finaste espressomaskinerna och är gjorda för hand. Deras team av hantverkare producerar både premium och kommersiella espressomaskiner, vackert gjorda med noggrann omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Ännu viktigare, Rocket Espresso-maskiner kommer att leverera den finaste espresson i din kaffekopp, gång på gång. Varje modell är designad för att möta behoven hos dagens mest krävande espressokund.

Vad ebjuder vi för espressotillbehör?

Förutom god service och svar på dina kaffefrågor erbjuder vi , Espressokvarnar, Espressokoppar, Espressomaskiner, skumkärl, sumplådor men även reservdelar till din espressomaskin. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen