Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Gammaldags påskägg

Hos oss hittar du ett brett sortiment gammaldags påskägg i vintagestil till ditt påskris. Ge bort ett vackert påskägg i rertostil som du finner ett brett utbud av hos oss.

Läs mer
Stäng

Vårt sortiment påskägg i gammaldags stil

Hos oss hittar du vackra påskägg i gammaldags stil att dekorera påskriset med. Vi har påskägg i pastelliga färger som gör ditt hem ljust och vackert efter en mörk vinter men också påskägg med kopparfärger för en mer sober påskkänsla. Våra påskägg finns i glas med hänge eller påskägg gjorda i fjädrar eller papper med nostalgiska fågelmotiv & påskharar. Vi tycker det är jättefint att ha gammaldags påskägg till påskriset och även att det är väldigt trevligt att blanda olika påskägg tillsammans med andra påskdekorationer.

Mixa & Matcha gammaldags påskägg

Det är vackert att blanda pastellfärgade påskägg i glas till påskriset. Påskäggen är snygga att ha tillsammans med påskfjädrar och annat påskpynt. Gillar du påskägg i gammaldags stil finns det flera olika varianter att pynta med från oss. Påskäggen kommer i 10/eller 12 pack och finns i lite olika varianter & utföranden, bara att välja vad som passar dig bäst!

Ge bort ett vackert & gammaldags påskägg med godis i 

Välj ett retro påskägg att ge bort i gå bort gåva i påsk! Vi har ett brett sortiment påskägg med flera olika vackra disneymotiv som är otroligt populära samt klassiska påskägg med motiv av kycklingar och påskharar på som blir superfina påskpresenter att ge bort om du skall hem till någon under påsken eller hälsa på barn barnen. Skall du göra en egen påskpresent kan du till exempel göra en fin korg med en flaska vin, gammaldags påskägg till påskriset och kanske dekorera med vintage påskägg som du fyllt med lite godis. 
 

Varför skall du handla hos Magasin 11

Vi vet att påsken är kort och handplockar vårt sortiment gammaldags påskägg väldigt noggrant. När det tar slut är det slut och varje år lär vi oss mer och med vad våra kunder uppskattar. Om ett påskägg inte är av bra kvalité eller får flera returer ändrar vi produkttexten att vara tydligare eller tar bort påskdekorationen ur sortimentet om den inte håller måttet. Vi letar dessutom ständigt efter nya påskägg i gammaldags still att komplettera med för att få ett så brett  & unikt utbud som möjligt. Just påskägg skall ju vara i lite gammaldags stil så det är inte konstigt att vi blivit så populära med vårt utbud. Du har dessutom personlig service & snabba leveranser hos oss när du handlar gammaldags påskägg hos Magasin 11.se.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen