Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Påskdekorationer & Påskprydnader

Vi har ett brett sortiment påskdekorationer & påskprydnader att pynta påsken med. Påskpynta ditt hem till en plats där du kan ladda dina batterier med vackra påskdekorationer i retrostil!

Läs mer
Stäng

Fina påskdekorationer för hela hemmet
På påsk kan det vara trevligt att dekorera hemmet med vackra påskdekorationer. De vanligaste är att dekorera hemmet inför högtiderna. Hos oss hittar du därför ett stort utbud av påskprydnader så att du kan inreda alla rum, oavsett hur stort eller litet du bor. Man kan ha påskharar på matbordet eller påskdekorationer i hänge att ha i lite påskris i en vas eller kruka. Många av våra påskdekorationer finns som matchande bordsdekorationer och påskhängen och blir väldigt fina tillsammans när du gör det fint till påsk. Vi har många påskkaniner & påskharar att pynta med och såklart klassiska påskägg till ditt påskgodis. 

Få rätt känsla med påskdekorationer
Vi har påskdekorationer i gammaldags stil med pastelliga härliga färger & påskprydnader med retrokänsla i tidlös design. Nytt för i år är våra påskägg i cement i två olika storlekar & påskkaniner i cement med olika former som är vackra att kombinera med varandra som en grupp tillsammans. Dessa är lite mer moderna påskdekorationer och du kan antingen behålla dem råa i cement (som är väldigt snyggt) eller om du vill måla dem i färger som passar just hos dig om du känner dig pysslig. Att pyssla och måla ägg är ju synonymt med påsken. Men även att ta in påskris och fästa fjädrar i eller inreda med som de är. Vi säljer också otroligt populära hängande påskägg i glas i olika pastelliga färger eller kopparfärger att ha i påskriset till exempel  med lite påskfjädrar. Vi har också påskägg med hänge med fjädrar på sig och påskdekorationer med stickpinne att putta ner i en blomma eller påskdekoration som är väldigt fina. Vi tycker att många av våra påskdekorationer är så snygga och trevliga att de faktiskt kan vara framme året runt, man kan bara lyfta fram dem lite extra på påsk. Som till exempel våra stora kaniner med kragar från A lot decoration som finns i flera storlekar som är väldigt dekorativa och snygga.

Hur mycket påskprydnader skall man ha
Vi tycker att man skall påskpynta tills man känner att det blivit ombonat & mysigt hemma, oftast väljer man att påskpynta i köket men man kan såklart ha lite vackra påskägg i en skål i en hall eller vardagsrum. En annan sak att tänka på är att påskdekoration inte behöver vara rörig och plottrig, vi har massvis snyggt och stilrent pynt som passar perfekt för påsken och håller en smakfull gammaldags känsla.

Varför skall man köpa påskdekorationer hos oss
Påsken är återkommande varje år, att investera i lite trevliga påskdekorationer att lyfta fram när det börjar bli ljust igen efter en lång mörk vinter kan ofta kännas lite trevligt. Våra påskdekorationer håller år in och år ut och får hitta sin plats i hemmet under påsken år efter år! Förvara din påskdekoration på ett bra sätt så att det inte går sönder i källaren. En annan mycket prisvärd påskdekoration vi har på Magasin 11 är våra pappersrader med påskmotiv av kycklingar & hönor. Dessa går aldrig ur tiden och är enkla att förvara resten av året då det inte är påsk!

Påskägg så vackra att de kan vara framme som dekoration
Vi har väldigt fina påskägg i gammaldags stil med Disneymotiv som är otroligt populära men också ett brett sortiment med klassiska påskägg i gammaldags stil med kycklingar & påskmotiv på som förutom att de är bra påskpresenter också fungerar som påskdekoration. Perfekta gå bort presenter med lite påskgodis i som blir vackra paskdekorationer på middagsbordet. Vi har också påskägg i glas i flera modeller och storlekar där du ser godiset inuti.

Gör din påsk extra speciell i år med påskdekorationer & påskpynt från Magasin 11!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen