Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Plåtskyltar i Retrostil 30 x 40 cm

Här hittar du större plåtskyltar i retrostil, skyltar för ditt mancave & skyltar till garaget i vintagestil. Ett brett sortiment skyltar i plåt att ha som inredning i ditt hem eller i ett kafé.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Storlek

Genre

Brett sortiment
Unna dig en rolig inredningsdetalj eller ge bort en plåtskylt i present till någon du tycker om. Plåtskyltarna i denna kategorin är 30 x 40 cm stora och finns både som liggande och stående skylt med ett brett utbud olika motiv såsom reklamslyltar, plåtskyltar med Harley Davidson motiv eller drinkskyltar för baren eller uterummet. Vi tycker det är fint att mixa & matcha plåtskyltar med varandra.

Tidlöst & Snyggt
Plåtskyltar i retrostil går aldrig ur tiden enligt oss! På vårt lager har vi skyltar som hängt med sedan starten år 2000, tidlösa & supercoola! Vi varierar oss också med lite olika skyltar som passar säsongen som drinkskyltar till sommarbaren eller Harley Davidsonskyltar för muskelknutten.


Vart kan man inreda med plåtskyltar?
Hos Magasin11.se hittar du massvis plåtskyltar i större modell att dekorera ditt uterum med, ett garage eller varför inte hänga upp lite snygga retroskyltar i köket? Skyltarna passar i ditt vardagsrum, i en hall eller varför inte i en trist trappuppgång? Många restauranger & diners inreder med plåtskyltar från oss & då brukar man blanda stora plåtskyltar med små skyltar, lite reklamskyltar som coca cola med skyltar från bilmärken & skyltar med rent sommarmotiv som man bara blir glad av att se på! Inget är rätt eller fel utan inred som ett diner hos dig med de skyltar du tycker om!

Varför hos Magasin 11?
Hos oss får du snabbt svar om du undrar över något. Vår mail är [email protected]. Vi försöker alltid ge dig personlig service & snabba leveranser! Du hittar ett brett sortiment skyltar & många olika motiv att välja mellan.

Varmt välkommen att handla hos oss!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen