Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Litet kylskåp

Här hittar du små kylskåp i retrostil att ha som extrakyl på rummet, eller att ha som minikyl i retrostil i sommarstugan eller kanske ett mindre retro kylskåp i en mancave för en kall öl?

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Små kylskåp i retrostil

Ibland kan man behöva ett mindre kylskåp att ha till exempel i ett gästrum, eller som extrakyl på kontoret och för att inte förstöra rummet fullkomligt rekommenderar vi att man väljer kylskåp i retrostil som piggar upp som ett litet smycke i rummet. Oavsett vad du behöver kylskåpet till är våra mindre retro kylskåp från Severin både trevliga att titta på och prisvärda.

Severin minikylskåp med switch kyl eller frys

Vi har även riktigt små minikylskåp som är prisvärda, snygga och funktionella. De har energiklass E och har en kapacitet på 31 liter. Det fifigaste med våra små minikylar retro från Severin är att de även går att göra om till en minifrys retro. Du bara justerar temperaturen så har du en liten retro minifrys. Perfekt för studentrummet, uterummet sommarstugan eller varför inte en minikyl i garaget. Måtten på mini kylskåpen är höjd ca 50 cm, bredd ca 47 & djup ca 45 cm. Ljudnivån på dessa minikylar eller frysskåp i retrostil är 40 dba.

Om våra små kylskåp från Severin

Severin litet kylskåp i retrostil har en kapacitet på 108 liter fördelat på 95 liter i kyldelen och 13 i frysfacket. I kylen hittar du 2 st glashyllor, 1 grönsakslåda, 3 st dörrhyllor, ledbelysning, temperaturinställning och justerbara framfötter. Höjden på det lilla retro kylskåpet är ca 87,5 cm, Bredd 55 cm, Djup 58 cm. Ettprisvärt nätt och snyggt kylskåp retro.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen