Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Stort kylskåp

Hos oss hittar du stora kylskåp i retrostil från SeverinAmerikanska kylskåp från Big Chill med plåtdörrar & klickhandtag. De stora retro kylskåpen har cirka 1-4 veckors leveranstid samt fri hemleverans.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Stort retrokylskåp från Severin

Vi säljer även större kylskåp från Severin som har kylskåpsdel upptill och en frys under. För dig om är less på att aldrig få plats i kylskåpet och letar efter en ny är dessa stora kylskåp något för dig. Vi har flera modeller och färger större kylskåp i retrostil i olika prisklass. 

Amerikanska retrokylskåp från Big Chill

Vi gillar Amerikanska kök med stora retrokylskåp i plåt. Hos oss hittar du därför stora retrokylar i flera läckra färger stora plåtskåp såväl som prisvärda skåp från Amerikanska Big Chill. I vår butik vi hade på Magasinsgatan 11 i Göteborg hade vi ett Big Chill kyl & frysskåp i Jadite Green. Idag har Karin som startat Magasin 11 ett rött stort retrokylskåp i sitt hem. Ett smycke i köket som  rymmer allt och lite till och förutom att det är supersnyggt, också känns genuint rejäl med sin plåt dörr och "klick" handtag som man öppnar kylskåpet med. Skaffa dig ett rejäl retrokylskåp du med!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen