Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst
StarStarStarStar OffStar Off 1 recensioner

Espressokaffe espressomalet 250 gram

Om du helt enkelt inte har espressokvarn och vill prova ett av våra absoluta favoritaffen kan du köpa det här. Vi på Magasin 11 är riktiga kaffemosters så vi kommer att öppna en ny påse och mala 250 gram ur den för att sedan dricka upp resten själva (vi kan därför inte erbjuda hela vårt sortiment som malet eller ens att sälja som 250 gram, men önskar du en särskild böna kan du ringa eller maila oss så kanske det kan gå att ordna beroende på hur mycket öppnat kaffe vi har).

Önskar du malet till en särskild espressomaskin, typ för Rocket espresso - Extra fint eller gör en Gaggia - Standard malet osv så skriver du en rad i meddelanderutan i kassan bara!

Mauro de Luxe:
Arabica: 70% / Robusta: 30%
Länder: Indien, sydostasien, Brasilien och Centrala Amerika
Chokladigt, Kryddigt, runt men lagom starkt

Passalacqua Mehari:
Blandning: Ca 50-70% arabica / Ca 30-50% robusta 
Länder: Venezuela, Cuba, Etiopien och Indien
Också Chokladigt, lite starkare och fantastiskt gott. PROVA!



Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter vi tror du gillar

Recensioner

StarStarStarStar OffStar Off
Förpackningen stämmer inte med förlagan och det visar sig i sommar om kaffet håller kvar den kvalitet som vi förväntar oss.
Butikens svar:
Hej! Hur menar du. Ville du haft det malt i 1000 grams förpackningen istället för i 250 grams påsar? (det är väldigt lätt att mäta 260 gram inkl påsen samt att mala i dessa små utan att det flyger iväg massa aromer som det lätt gör om man häller över nymalet kaffe i olika påsar/förpackningar...).

Tänker med på det du skrev "visar sig i sommar" om det håller kvar...
Ett kaffe som mals håller sig nymalet i ett par sekunder, kanske minuter. & allt beror såklart på hur finsmakare man är. Men vill man ha nymalet kaffe i sommar bör man mala det när det skall drickas, förhoppningsvis blir det bra ändå, bättre än vakuumförpackat "mokamalet" kaffe men sanningen är att för bäst arom & kaffe behöver man mala när det skall drickas! Så du är med på att vi inte kan trolla det färskt veckor fram.

Men jag malde det rakt ner i dessa smarta små förpackningar & stängde direkt utan att massa härliga aromer försvann ;)
Kika på en bra kvarn om du vill ha nymalet 100% & mal före dagsutflykten tex om du tar med dig på segelbåt eller så ;)

Samt öppna förpackningarna så "lite" det går för att inte släppa ut aromerna när du skall ta av kaffet!

// Hälsningar Karin "Kaffenerd" & kaffeälskare!
Populära Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen